Bu sitede bulunan yazılar memnuniyetsizliğiniz halınde olursa bizimle iletişime geçiniz ve o yazıyı biz siliriz. saygılarımızla

    aşağıdakilerden hangisi trendlerden biri değildir?

    1 ziyaretçi

    aşağıdakilerden hangisi trendlerden biri değildir? Ne90'dan bulabilirsiniz

    KOSGEB 1.Bölüm Sınav Soruları ve Cevapları - Kosgeb Sınavı Cevap Anahtarı

    KOSGEB 1.Bölüm Sınav Soruları ve Cevapları - Kosgeb Sınavı Cevap Anahtarı

    Soru 1 : Aşağıdakilerden hangisi var olan problemleri çözmek için uygulanan girişimlerden biridir?
    Cevap : Google

    Soru 2 : Aşağıdakilerden hangisi girişimci için bir fırsat olabilir?
    Cevap : Güneş enerjisi cihaz maliyetlerinin düşmesi

    Soru 3 : Aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
    Cevap : İhtiyaç her zaman aynı kalan bir kavramdır

    Soru 4 : Aşağıdakilerden hangisi teknolojinin gelişmesi ile ortaya çıkmış bir inovasyondur?
    Cevap : 3 boyutlu yazıcılar

    Soru 5 : Pazarda fark yaratacak ve rekabette avantaj sağlayacak yenilikler olarak tanımlanan kavram aşağıdakilerden hangisidir?
    Cevap : İnovasyon

    Soru 6 : Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
    Cevap : Bir çok başarılı girişim ilk günkü halini korumuştur.

    Soru 7 : Aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
    Cevap : Ürünü yapacak ortamın oluşması fırsat olarak değerlendirilir

    Soru 8 : Aşağıdakilerden hangisi inovasyon çeşidi değildir?
    Cevap : Fiyat Değişikliği

    Soru 9 : Aşağıdakilerden hangisi temel bir inovasyon kaynağı değildir?
    Cevap : Aileniz

    Soru 10 : Aşağıdakilerden hangisi girişimci için bir fırsat olabilir?
    Cevap : Güneş enerjisi cihaz maliyetlerinin düşmesi

    Soru 11 : İnsanların dosyalarını online ortamda saklamalarını ve başkalarıyla paylaşmalarını sağlayan web sitesi/uygulama aşağıdakilerden hangisidir?
    Cevap : Dropbox

    Soru 12 : Aşağıda yer alan inovasyon alanlarından hangisi yanlış verilmiştir?
    Cevap : Ürün çeşitliliği

    Soru 13 : Aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
    Cevap : Girişimcilikte ilk adım böyle bir ihtiyaç ve pazar olup olmadığını test etmektir.

    Soru 14 : Aşağıdakilerden hangisi müşterilerin “Yapılacak İşler Yönetimine” uygundur?
    Cevap : Müzik dinlemek

    Soru 15 : Aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
    Cevap : Girişimci olmak için mucit olmak gerekmektedir

    Soru 16 : Aşağıdakilerden hangisi teknolojik gelişmelerin takibiyle fırsat yaratmaya imkân veren bir inovasyondur?
    Cevap : Üç boyutlu yazıcılar

    Soru 17 : Aşağıdakilerden hangisi trendlerden biri değildir?
    Cevap : En yakın rakip firmayı takip etme

    Soru 18 : Aşağıdakilerden hangisi inovasyon çeşidi değildir?
    Cevap : Fiyat Değişikliği

    Soru 19 : Müşteri keşfi sırasında aşağıdakilerden hangisi yapılmalıdır?
    Cevap : Müşterinin yaşadıklarını inceleyip, hayatının hangi kısmında ürününüzü kullanabileceğini keşfetmeye çalışın.

    Soru 20 : Aşağıdakilerden hangisi inovasyon kaynaklarından biri değildir?
    Cevap : Arkadaşlarımız

    Soru 21 : Çevresel ve içsel faktörlerin yarattığı ortamla ilgili unsur aşağıdakilerden hangisidir?
    Cevap : Fırsat

    Soru 22 : İnsanları dinleme, onların hikâyelerini, problemlerini anlama, karşılanmamış veya tam karşılanamamış ihtiyaçlarını anlama üzerine kurulu olan düşünme yöntemi aşağıdakilerden hangisidir?
    Cevap : Tasarımsal düşünme yöntemi

    Soru 23 : Müşteri keşfi sırasında aşağıdakilerden hangisi asla sorulmaz?
    Cevap : Köpeğinizin kötü kokmaması için şampuan çıkardık, alır mıydınız?

    Soru 24 : İhtiyaçla ilgili aşağıdaki seçeneklerden hangisi yanlıştır?
    Cevap : Direkt olarak ihtiyacı gidermeye çalışmak girişimci için doğru bir hamledir

    Soru 25 : Fırsat hangisiyle ilgilidir?
    Cevap : Uygun şartların oluşması

    Soru 26 : Aşağıdakilerden hangisi bir problem değildir?
    Cevap : Yangınlar sebebiyle zarar gören ormanların ıslah edilmesi

    Soru 27 : Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
    Cevap : Bulunacak her türlü icat bulundu

    Soru 28 : Araba endüstrisinin liderlerinden Henry Ford’un motorlu araçlar daha yokken “Eğer insanlara ne istediğini sorsaydım, daha hızlı giden atlar isterdi” dediği iddia edilmektedir. Bu söylem bize aşağıdakilerden hangisini göstermektedir?
    Cevap : İnsanların ihtiyaçlarının yanlış tanımlanabileceğini

    Soru 29 : Aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
    Cevap : Girişimcilikte ilk adım böyle bir ihtiyaç ve pazar olup olmadığını test etmektir.

    Soru 30 : Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumunun çıkardığı yenilikler aşağıdaki trendlerden hangisi ile ilgilidir?
    Cevap : Regülasyonları takip etme

    Yazı kaynağı : www.binbilgi.com

    Yorumların yanıtı sitenin aşağı kısmında

    Ali : bilmiyorum, keşke arkadaşlar yorumlarda yanıt versinler.

    Yazının devamını okumak istermisiniz?
    Yorum yap