Bu sitede bulunan yazılar memnuniyetsizliğiniz halınde olursa bizimle iletişime geçiniz ve o yazıyı biz siliriz. saygılarımızla

    cumhurbaşkanının depremzedelere yapacağı 10.000 tl lik deprem yardımından faydalanmak istiyorum

    1 ziyaretçi

    cumhurbaşkanının depremzedelere yapacağı 10.000 tl lik deprem yardımından faydalanmak istiyorum Ne90'dan bulabilirsiniz

    Depremzedelere 10 bin TL deprem yardımı verileceği duyuruldu! 10 bin TL deprem yardımı parası kimlere verilecek ve nasıl alınacak? 10 bin TL deprem desteği parası başvuruları nasıl yapılır?

    Depremzedelere 10 bin TL deprem yardımı verileceği duyuruldu! 10 bin TL deprem yardımı parası kimlere verilecek ve nasıl alınacak? 10 bin TL deprem desteği parası başvuruları nasıl yapılır?

    Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

    Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.

    Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

    Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

    Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

    Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

    Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

    Yazı kaynağı : www.haberturk.com

    O kişilere başvurusuz 10 bin TL ödeme yapılacak! Her haneye 10.000 TL nakit destek! Depremzedelere para yardımı başlıyor... Ne zaman verilecek?

    O kişilere başvurusuz 10 bin TL ödeme yapılacak! Her haneye 10.000 TL nakit destek! Depremzedelere para yardımı başlıyor... Ne zaman verilecek?

    NAKİT DESTEĞİNDEN YARARLANACAK OLAN İLLER!

    Kahramanmaraş

    Hatay,

    Gaziantep,

    Osmaniye,

    Adıyaman,

    Yazı kaynağı : www.takvim.com.tr

    Hane başına 15.000 TL nakit yardım yapılacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat duyurdu, başvurular bu sabah başladı

    Hane başına 15.000 TL nakit yardım yapılacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat duyurdu, başvurular bu sabah başladı

    Türkiye'yi arasana Kahramanmaraş depremleri sonrasında arama kurtarma çalışmaları ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Deprem nedeniyle 20 binden fazla vatandaş hayatını kaybederken Milyonlarca kişi evsiz kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Kahramanmaraş depreminden etkilenenlere 10.000 TL destek verileceğini söylemişti. Bu rakam yükseldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan son açıklamasında destek tutarının 15.000 TL'ye yükseldiğini bildirdi.

    Hane başına 15.000 TL nakit yardım yapılacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat duyurdu, başvurular bu sabah başladı. Devlet, Kahramanmaraş'ta meydana gelen şiddetli depremden etkilenen vatandaşlara maddi destek imkanı verecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı ilk açıklamada deprem desteği tutarını 10.000 TL olarak açıklamıştı. Ancak Dün deprem bölgesinde yeni bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem yardım parası ödemesinin 15.000 TL'ye yükseltildiğini bildirdi. Peki deprem destek parası ne zaman alınacak? Deprem yardım parası başvuru şartı var mı?

    deprem-destek-odemesi.jpg

    15.000 TL DEPREM YARDIM PARASI NASIL ALINACAK?

    Kahramanmaraş'ta meydana gelen şiddetli gider benden etkilenen vatandaşlar için devlet deprem destek ödemesi yapacak. 15.000 TL olarak açıklanan deprem destek yardımı için başvuru işlemleri AFAD üzerinden yapılacak. e-devlet üzerinden AFAD girişi yaparak depremzede olduğunuza dair kayıt yaptırmanız yeterli olacak.

    deprem-destek-odemesi-1.jpg

    DEPREM DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

    Merak edilen diğer bir sorunun yanıtı için deprem destek ödemesi ne zaman yapılacak sorusu oldu. Henüz deprem destek yardımı için tarih verilmedi. Devletten konu hakkında net bir açıklama gelmesi halinde haberimizde sizlerle paylaşacağız.

    Deprem yardımından faydalanacak iller ise Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Malatya, Adana bülbül Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis olacak. 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen peş peşe 2 depremle sarsılan bu illerde yıkım son derece büyük olmuştu. Deprem bölgesindeki yaraların sarılması için dünya genelinde büyük bir kampanya başlarken devlet de vatandaşlara destek sağlayacağını açıkladı.

    Yazı kaynağı : www.tum-haberler.com

    Yorumların yanıtı sitenin aşağı kısmında

    Ali : bilmiyorum, keşke arkadaşlar yorumlarda yanıt versinler.

    Yazının devamını okumak istermisiniz?
    Yorum yap