Bu sitede bulunan yazılar memnuniyetsizliğiniz halınde olursa bizimle iletişime geçiniz ve o yazıyı biz siliriz. saygılarımızla

  hvordan redigere pdf p� iphone

  1 ziyaretçi

  hvordan redigere pdf p� iphone Ne90'dan bulabilirsiniz

  Brug af Markering på din iPhone, iPad eller iPod touch

  Tryk på cirklen for at vælge en anden tekstfarve, og tryk derefter på formateringsknappen  for at justere skrifttype, størrelse og justering.

  Yazı kaynağı : support.apple.com

  Sådan redigeres PDF-filer på iPhone

  PDF er blevet en internetstandard for deling af dokumenter, og det er mere end sandsynligt, at vi ved en eller anden lejlighed er blevet tvunget til det redigere en PDF på iPhone, enten for at underskrive den, tilføje en anmærkning, markere tekst, tilføje eller slette sider...

  I App Store har vi et stort antal applikationer til rådighed, der inviterer os til at redigere PDF, dog ikke alle tilbyder os de samme funktionaliteter da de er fokuseret på at dække forskellige behov.

  optegnelser

  Den første applikation, vi har til rådighed til at redigere PDF-filer ingen grund til at gå til App Store er applikationen Filer, applikationen, hvormed vi kan administrere de filer, som vi downloader til vores iPhone, iPad og iPod touch samt lagerenheder.

  At være en filhåndtering, antallet af muligheder, den stiller til rådighed for os i ret reduceret, selvom de for mange brugere kan være mere end nok.

  iOS- og iPadOS Files-appen giver os mulighed for at:

  Sådan signerer du en PDF på iPhone med appen Filer

  En af de mest nyttige funktioner, som applikationen Filer tilbyder, er muligheden for underskrive dokumenter i PDF-format. For at underskrive et PDF-dokument på iPhone skal vi udføre de trin, som jeg viser dig nedenfor.

  Når vi har rettet bekræftelsen til dokumentet, vi vil ikke være i stand til at redigere det. Den eneste måde at fjerne det på vil være ved at redigere applikationen med en applikation, der giver os mulighed for at redigere alt dens indhold.

  Amerigo

  Amerigo er en af ​​applikationerne mest alsidige, som vi har til rådighed i App Store. Ikke kun er det en fantastisk filhåndtering, som vi kan få adgang til enhver cloud-lagringsplatform, men den giver os også mulighed for at downloade videoer fra internettet, redigere filer i PDF-format...

  Hvis du ikke bruger iCloud som din sædvanlige lagerplatform, kan du med Amerigo-appen ikke kun få adgang til alle de data, der er gemt på denne platform, men du kan også gem de filer, du modtager, i denne applikation eller direkte i skyen.

  Det tillader os også oprette en privat mappe beskyttet med en PIN-kode at skjule alt det indhold, som vi ikke ønsker skal være tilgængeligt for folk, der kan interagere med vores enhed.

  Angående udgaven i PDF-filer, Amerigo giver os mulighed for at underskrive dokumenter, lave anmærkninger, understrege tekst...

  Adobe Acrobat Reader

  Med den gratis Adobe Acrobat Reader-applikation kan vi hurtigt og nemt underskrive ethvert dokument i PDF-format fra vores iPhone, iPad eller iPod touch.

  Det tillader os også tilføje tekstbokse for at inkludere anmærkninger. Hvis du leder efter en app til at fremhæve tekst, linjer og mere, er det ikke den app, du leder efter.

  PDFElement Lite – PDF Editor

  Selvom dens navn fortæller os, at det er en castet version, er det ikke. Udvikleren af ​​denne app udgav for nylig PDFElement 2, konvertere den tidligere version til gratis, uden køb og med alle de funktioner, der tilbydes af den betalte version.

  Med denne applikation kan vi redigere enhver type PDF-dokument, tekst, skriftstørrelse, farve, indsæt yderligere tekst, tilføj billeder, slet tekst, roter, tilføj eller slet sider...

  Når vi har ændret dokumentet, kan vi eksportere det til PDF-format eller til Word, Excel, PowerPoint, HTML, rich text, XML, ePub...

  Det er et spørgsmål om tid, at denne ansøgning ikke længere tilgængelig i App Store, da den tilbyder praktisk talt de samme funktioner, som vi kan finde i PDFElement 2, den nye version af denne applikation, som vi kan downloade gratis, og som inkluderer abonnementer.

  PDF Expert: Opret og rediger PDF

  Hvis det, vi ønsker, er redigere hele PDF-dokumenter, ændre teksten, tilføje billeder og så videre, den bedste applikation til at udføre denne opgave er PDF Expert, en af ​​de bedste applikationer, der i øjeblikket er tilgængelige i App Store.

  Denne app er en komplet PDF-fil editor, som vi kan gøre alt, hvad der falder os ind. PDF Expert inkluderer et abonnement, hvis vi ønsker at få mest muligt ud af det, men med den gratis version er det for mange brugere mere end nok.

  Hvis du vil fremhæve tekst, tilføje anmærkninger, rotere sider, søge efter tekst… med den gratis version er mere end nok. Men hvis vi ønsker at redigere indholdet af filerne, er det nødvendigt at betale det månedlige eller årlige abonnement, som det tilbyder os.

  GoodReader PDF Editor og fremviser

  Selvom GoodReader havde sit herlighedsmoment for et par år siden, i dag er det blevet bredt overgået med hensyn til funktionalitet af et stort antal applikationer.

  Hvis du ikke lige har fundet en app til at administrere dine daglige PDF-filer, bør du prøve denne app. GoodReader tilbyder os en lignende operation som Amerigo når du arbejder med filer, men uden mulighed for at downloade videoer fra enhver platform.

  Det giver os adgang til de vigtigste cloud storage platforme, anmærk PDF, tilføj signaturer, vælg tekst, anmærk og marker...såvel som redigering af filer.

  Hvis du leder efter et program til at redigere PDF uden at skulle betale et abonnement, GoodReader er den applikation, du leder efter. GoodReader er tilgængelig i App Store for 5,99 € og kræver iOS 11 eller nyere.

  Yazı kaynağı : www.soydemac.com

  Sådan redigeres PDF på iPhone

  PDF-formatet blev en standard på internettet for nogle år siden, når det kommer til deling af læsefiler. Som standard giver alle operativsystemer os mulighed for at åbne denne type fil indbygget uden at skulle installere nogen anden applikation samt .zip-komprimeringsformatet.

  Men når det kommer til at redigere dette filformat, bliver tingene komplicerede, da der er brug for en speciel applikation, der giver os adgang til dets indhold og redigere det, som om det var en Word-fil. Hvis du vil vide, hvad er Bedste apps til at redigere pdf på iphone, Jeg opfordrer dig til at fortsætte med at læse.

  Med appen Filer

  Når jeg udgiver en form for vejledninger, er den første mulighed, som jeg altid anbefaler, den, vi kan finde indbygget i iOS. I dette tilfælde er det ikke en genvej. Jeg taler om appen Filer, den app, som Apple inkluderer i iOS og iPadOS.

  Antallet af muligheder, som programmet Filer tilbyder for at redigere filer i dette format, er ret begrænset:

  For at få adgang til mulighederne for redigering af filer i PDF-format skal vi udføre de trin, som jeg viser dig nedenfor:

  Selvom det er rigtigt, at antallet af muligheder, som Filer-applikationen stiller til rådighed for os til at redigere filer i PDF-format, ikke er særlig omfattende, er det sandsynligt, at det i visse tilfælde er det eneste, du leder efter, så det er interessant at kende de muligheder, det giver os uden at være tvunget til at installere tredjepartsapplikationer.

  Men derudover kan vi med applikationen Filer også signere dokumenter, tilføje en tekstboks, tilføje et rektangel, en cirkel, en komisk taleboble, en pil og endda et forstørrelsesglas.

  Hvis vi ønsker at få adgang til disse yderligere muligheder, som programmet Filer tilbyder for at redigere filer i PDF-format, skal vi udføre følgende trin:

  PDF Expert: Opret og rediger PDF

  Selvom jeg ikke er en stor fan af apps, der kræver et abonnement, afhængigt af antallet af funktioner inkluderet i den gratis version, anbefaler jeg det eller ej.

  I tilfældet med PDF Expert taler vi om en af ​​de mest komplette applikationer til at arbejde med filer i PDF-format, en applikation, der med basisversionen (uden abonnement) tilbyder os en lang række funktioner.

  Funktioner i den gratis version af PDF Expert

  Grundversionen af ​​PDF Expert giver os mulighed for at læse filer i PDF-format, udføre tekstsøgninger, zoome ind på dokumentet, bevæge os frit igennem det...

  Det giver os også mulighed for at fremhæve teksten og tilføje anmærkninger, en ideel funktion, når vi søger information til et job, vi læser en bog, hvor vi gerne vil fremhæve de vigtigste punkter...

  Derudover giver det os også mulighed for at bruge Apple Pencil (eller vores finger) til at lave håndskrevne anmærkninger på dokumentet. Det giver os mulighed for at udfylde PDF-formularer oprettet i Adobe Acrobat samt tilføje klistermærker og humørikoner.

  PDF Expert abonnementsfunktioner

  Pro-abonnementet på PDF Expert giver os mulighed for at redigere de originale filer, ændre skrifttype, størrelse, opacitet... Derudover giver det os også mulighed for at tilføje eller erstatte eksisterende billeder, underskrive dokumenterne, tilføje en adgangskode...

  Denne version giver os også mulighed for at konvertere filer i PDF-format til andre formater såsom Word, Excel, PowerPoint, JPG... skalere dokumentet, redigere konturer, inkludere en tilpasselig værktøjslinje...

  PDF Expert - Opret og rediger PDF er tilgængelig til gratis download. Den kræver iOS 14 og er kompatibel med både iPhone og iPad og iPod touch.

  PDFElement Lite – PDF Editor

  Med lanceringen af ​​PDFElement 2.0 er PDFElement Lite-applikationen blevet helt gratis og uden køb i applikationen, hvilket giver os adgang til alle redigeringsmulighederne i PDF-format uden at skulle betale en eneste euro. og heller ikke de abonnementer, hvis de tilbyder us version 2.0.

  Med PDFElement Lite kan vi redigere alle typer dokumenter i PDF-format, ændre skrifttype, størrelse, farve, klip og indsæt tekst, tilføje tekstbokse, figurer, tegne med en blyant, slette tekst, der ikke interesserer os...

  Derudover giver det os også mulighed for at udfylde og underskrive dokumenter i PDF-format, eksportere dokumenter i Word, Excel, PPT, EPUB, HTML, Text, RTF, Pages, XML (.docx, .xlsx, .pptx, .txt, .epub-formater, .html, .page, .xml, .rtf)..., kombiner forskellige filer, udpak sider, roter dem, skift deres placering...

  PDFElement Lite kræver iOS 10 eller nyere og er kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

  Hvis applikationen på det tidspunkt, du læser denne artikel, ikke længere er tilgængelig til download (det var et spørgsmål om tid, før den blev trukket tilbage), kan du vælge version 2.0, en version, der kræver et abonnement for at få det fulde udbytte af applikationen .

  GoodReader PDF Editor og fremviser

  En af de ældste applikationer, der er tilgængelige i App Store, når det kommer til at arbejde med enhver filtype, ikke kun med PDF-formatet, er GoodReader. Som navnet beskriver, tilbyder applikationen os en seeroplevelse, der er langt overlegen, hvad vi kan finde i enhver anden applikation.

  Ikke alene kan vi redigere teksten i dokumenterne i dette format, men vi kan også tilføje håndskrevne og tekstanmærkninger, tilføje rektangler eller cirkler, slette indhold, underskrive dokumenter...

  Det giver os mulighed for at arbejde direkte med filer, der er gemt i Google Drive, Box, OneDrive, Box WebDAV, SMB, FTP, SFTP... såvel som naturligvis med iCloud.

  Hvis du arbejder med et stort antal videoformater på daglig basis, bør du prøve denne applikation, en applikation, der koster 5,99 euro.

  GoodReader kræver iOS 11 eller nyere og er kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch.

  iAnnotate

  iAnnotate tilbyder os en bred vifte af muligheder, når vi redigerer dokumenter i PDF-format, værktøjer, hvormed vi kan fremhæve dokumenter, tilføje stempler, lige linjer, billeder... samt tilføje tekstbokse, noter, understrege tekst...

  Det er kompatibelt med Dropbox, Google Drive, OneDrive samt giver os mulighed for at åbne PDF-filer fra enhver anden applikation, som vi har installeret på vores enhed. Det inkluderer en kraftfuld fil- og tekstbrowser, der arbejder med to dokumenter sammen, organiserer siderne i et dokument...

  iAnnotate er prissat til 9,99 euro i App Store. Det kræver iOS 12 eller nyere og er tilgængeligt bærbart til iPhone, iPad og iPod touch.

  Yazı kaynağı : www.actualidadiphone.com

  Slik redigerer du PDF på iPhone: Den enkleste metoden #1

  Slik redigerer du PDF på iPhone: Den enkleste metoden #1

  Hva er det beste alternativet hvis du trenger å redigere PDF -filer på iPhone (eller iPad)? Som alltid er det apper for denne typen ting - men hvilken er den beste PDF -redigeringsappen for iPhone?

  PDF -filer er super nyttige. Du kan bruke dem til å dele informasjon, samle inn data, få signert kontrakter og til og med dele og distribuere bøker - mulighetene er uendelige.

  På KYM har vi en nedlastbar PDF-dokument ca 12 viktige iPhone Apper du trenger i livet ditt . Når en bruker abonnerer på e -posten vår, sendes guiden i PDF -skjema til e -posten. Den har klikkbare lenker og ser bra ut. Og det er en PDF.

  Dette er bare ett eksempel på hva du kan gjøre med PDF -filer. Men hvis du arbeider med mange PDF -filer med jobben din, er det super nyttig å ha muligheten til å redigere dem raskt. Det betyr at du kan gjøre alt på iPhone, i stedet for å måtte bytte til datamaskinen.

  Hvordan redigere PDF -filer på iPhone

  Den raskeste og enkleste måten å administrere alle PDF -filene dine på er å bruke dedikert programvare. I denne forbindelse ville PDFelement være vårt valg nummer ett akkurat nå rett og slett fordi den har en fantastisk MacOS -applikasjon og en gratis versjon som du kan laste ned og installere på iPhone.

  Du vil kunne gjøre grunnleggende PDF -redigeringer på iPhone. Men hvis du virkelig vil gå til byen på en PDF, er det her PDFelement kommer til sin rett-den støtter en innebygd redaktør, PDF-skaperen, PDF-omformer, et beskyttelseslag og muligheten til å signere skjemaer og lage merknader .

  Sammenlignet med alternative PDF-visere som Acrobat, får du langt flere funksjoner med PDFelement. Og fordi den kjører på både iPhone, iPad og MacOS, betyr det alle PDF-filene dine – inkludert dine nedlastinger og personlige kreasjoner – forbli synkronisert på alle enhetene dine.

  Du kan prøve PDFelement gratis her. Som jeg sa, er programvaren et av de mest detaljerte og ekspansive PDF -redigeringsverktøyene jeg noensinne har brukt. Jeg fant ut om det fordi jeg ble lei av å ikke kunne signere eller redigere PDF -filer. Og jeg må håndtere MYE PDF -filer i mitt arbeid.

  Jeg gjorde noen Google-Fu og fortsatte å se PDFelement nevnt, så jeg bestemte meg for å sjekke det ut, ved hjelp av gratis prøveperiode. Til slutt fant jeg det så nyttig at jeg bestemte meg for å betale for hele versjonen for å låse opp alle funksjonene.

  For mitt arbeid, betalte programvaren mer eller mindre seg selv i løpet av et par uker.

  Hvor mye koster PDFelement?

  PDFelement er et av Wondershares produktivitetsverktøy. Designet for bruk av alle slags brukere fra store bedrifter til enkeltpersoner (som meg selv).

  Hvis du er som meg, og du bare trenger den grunnleggende planen, kan du hente PDFelement for $ 179, selv om dette kommer med en gratis prøveversjon, så du kan teste den først for å se om den er riktig for deg.

  Med myr-standard PDFelement-abonnementet får du følgende evner:

  Det er akkurat det jeg trenger. Jeg så på Pro -versjonen, men jeg kunne ikke rettferdiggjøre tilleggskostnaden for det jeg skulle bruke programvaren til.

  Men hvis du leder et team med mennesker - si tre eller fire personer - og du vil administrere PDF -filene dine på ett sted, er PDFelement Pro -alternativet definitivt det du skal gå etter.

  Med PDFelement Pro får du alle funksjonene i standard PDFelement -versjon pluss følgende tillegg:

  Hva med gratis PDF Editor -apper for iPhone?

  Hvis du ikke vil skvette penger på en premium PDF -editor for iPhone og Mac, har du også noen gode gratisalternativer - selv om de er ganske begrenset i forhold til hva du kan gjøre med PDFelement.

  Beste gratis PDF -editor for iPhone

  Imidlertid er det også verdt å merke seg at du kan få en ganske kul gratis versjon av PDFelement for iPhone - det kan du laste den ned her.

  Årsaken Jeg vil anbefale PDFelement De andre alternativene er at det er en komplett løsning for redigering av PDF -filer på Apple - den fungerer på iPhone, iPad og MacBook eller iMac.

  Og som enhver god iPhone -app, det synkroniserer alt i skyen, slik at du enkelt kan bytte mellom enheter og plukke opp der du slapp. Du får ikke dette med gratisapper, og det er en av hovedgrunnene til at jeg i visse tilfeller ikke har noe imot å betale for programvare eller apper.

  Selvfølgelig, om en app som PDFelement er verdt det for deg, vil avhenge av hva du ønsker å gjøre med PDF -filene dine. Hvis du bare trenger grunnleggende redigeringsalternativer, vil en gratis app som PDF Expert være tilstrekkelig.

  Men hvis du vil eller trenger å gjøre mer, og du trenger mer avanserte funksjoner, handler PDFelement omtrent det beste alternativet på markedet akkurat nå for Mac- og iPhone -brukere.

  Yazı kaynağı : knowyourmobile.com

  Yorumların yanıtı sitenin aşağı kısmında

  Ali : bilmiyorum, keşke arkadaşlar yorumlarda yanıt versinler.

  Yazının devamını okumak istermisiniz?
  Yorum yap