Bu sitede bulunan yazılar memnuniyetsizliğiniz halınde olursa bizimle iletişime geçiniz ve o yazıyı biz siliriz. saygılarımızla

    tam sayılarla çarpma işlemi 7.sınıf soruları ve cevapları

    1 ziyaretçi

    tam sayılarla çarpma işlemi 7.sınıf soruları ve cevapları Ne90'dan bulabilirsiniz

    7. Sınıf Tam Sayılarda Çarpma İşlemi Online Test 1

    Yazı kaynağı : www.dersimis.com

    TAM SAYILARDA ÇARPMA VE BÖLME İŞLEMİ 7.SINIF ÇÖZÜMLÜ TEST ÇÖZ

    TAM SAYILARDA ÇARPMA VE BÖLME İŞLEMİ 7.SINIF ÇÖZÜMLÜ TEST ÇÖZ

    7.Sınıf Tam Sayılarda Çarpma ve Bölme İşlemi Çözümlü Test Soruları için yapılan yorumlar

    Gizli Dost Gerçekten çok güzeldi.

    Muhammet Sorularınız çok güzel böyle sorular hazırlamaya devam edin.

    Ogrenci Cok kolay ve guzel bir testti gayet basitti daha zor sorular isteriz cok tesekur ederiz

    Zelem Harikasınız çok beğendim en iyi sitelerden biri oldu teşekkürler.

    Test Kurdu Testlere bayıldım, çok güzeller. Ancak soru sayısı daha fazla olsaydı daha güzel olurdu.

    Yarın Sınavım Var Yenı nesil sorularda eklenirse guzel olur,onun dışında sorun yok:)

    Blink, Army Çok iyi bir site soru sayısı az ama olsun sorularını çok beğendim.

    Çalışkan Harika bir site, soruları çok güzel herkese tavsiye ederim.

    İsimsiz Sorular çok güzel ama oldukça kolay ve soru sayısı az yine de teşekkürler.

    Bir Öğrenci Yorumun sizin için değerliymiş. O zaman bu testlerde benim için değerli çok teşekkürler.

    Emre Çok güzel bir site. Testleride oldukça güzel.

    7/B Gercekten herkese tavsiye ediyorum çok güzel bir site soruları da çok güzel.

    Hasan Güzel bir site ama sorular biraz daha zor olsa daha güzel olur test çözme sınırınız varsa bu siteye girin hemen.

    Onur Alan Çocuk 100 aldım matematikten Allah razı olsun.

    Yektaa Cidden çok yaralı bir site.

    Yiğit Testler çok iyi çok faydalı matematik sorusu çözmeye kendimi alıştırırken çok fayda sağlıyor herkese tavsiye ederim ancak çok kolay.

    Zeynep Ela Testler çok iyi keyif alarak çözdüm çok faydalı buluyorum.

    Bla Çok güzeldi her zamanki testleriniz gibi ama diğer testlerinde çözümleri olsa çok güzel olur:)

    Merhaba Bence çok güzel bir test yapanın ellerine sağlık 2 yalnışım var.

    Proxv Proje ödevim için çok yardımcı oldu çol sağol.

    Hilal Çok güzel şuan sınava çalışıyorum galiba yüksek alcam.

    Ladybörg Bence güzel ama az soru var.

    Öğrenci Gayet güzel tesleriniz var ve ayrıca çözümleri de var bu harika.

    Eylül Gerçekten güzel bir test sınavlar için harika bir hazırlık.

    Ezel İhvan 7/A Gerçekten bana çok yardımcı oldu çok iyi bir site.

    Şevval Naz Gerçekten de güzel bir site diğer sitelerde çözüm yok.

    Melisa Gerçekten müthiş bir site. Çok güzel sorular. Kısacası EFSANE

    Barış Uyan Çok güzel bir testmiş sayenizde sınavımdan 100 aldım.

    7A Çoook teşekkür ederim yardımcı oldu

    Şevval Ay Çok güzel proje ödevimi buradan yaptım.

    Sophie Proje ödevimi sizin sayenizde bitirdim.

    7/A Çok iyi testti ödevime yardımcı oldunuz

    Gönül Çok güzel bir testi çok beğendim

    En Başarılı Kız Test çok güzeldi ellerinize sağlık sayenizde bu konuyuda anladım.

    Otaku Testiniz için size çok teşekkür ederim!

    Marselim10 Çok güzel bir site. Derslerime ve sınavlarıma hep buradan çalışıyorum. Çok teşekkür ederim.

    Matematik Profesörü Test çok harika çok teşekkür ederim.

    Zeynep Ödevim için çok yararlı oldu. Artık hep buradan test çözeceğim

    Meryem Çok iyi tavsiye ederim herkese.

    Bilinmeyen Bir Kişi Oldukça güzel bir site baya iyi herkese tavsiye ederim.

    Nehir Uygulama müthiş bence bu uygulamayı deneyin derim tüm öğrencilere.

    Ahmet Gerçekten çok güzel bir site emeğinize sağlık süpersiniz.

    Tsubasa Bence de çok güzel bir site herkese tavsiye ederim mutlaka çözün.

    Meryem Hepsi doğru çok teşekkür ederim.

    Matematik Sever Çok yardımcı oldunuz ellerinize sağlık teşekkürler.

    Dilan Çok güzel bir test elerinize aklınıza sağlık tşk ederim

    7/E Çok güzel bunlar sayesinde sınavdan yüksek alabilirim

    Sanal okulun sanal öğrencisi Harika bir site. eğer bu site olmasaydı programa test yetiştiremezdim vallahi. harikasın sanal okulumuz. birde testlerin belli aralıklarla yenilenmesi harika

    7/g nin en akıllısı 10 soruya da baktım çözümleri kısa kısa geçmemişler aferin

    Ada tokdemir Gerçekten çok güzel bir site fakat 10 soru az ama yine de çok güzel

    Berna Tek kelime süper mükemmel hep buradan çalışıyorum

    Gülsüm Çok güzel bir testti teşekkür ederim ama 10 soru değilde 15 olabilirdi belki süreli olabilirdi

    Kopya delisi Hoca 10 tane bunlardan yazın diyor buraya bakıp direk yazıyorum site gerçekten de çok güzel

    Meryem Çok güzelmiş ❤️beğendim?

    M.burak, Gerçekten efsane testler ben şahsen öğretmen olarak çok başarılı buldum

    Elif Çok güzel sorular var çok beğendim

    deniz Güzel bir testti

    Zeynep Çok güzel teşekkür ederim

    ben site çok güzel ellerinize sağlık

    Berat Sınava çalışmak için çok güzel bir site İnşallah yarın matematikten 100 alırım .

    Matmatikçi Projeme çok yardımcı oldu

    7/A KIZLARI Gerçekten de müthiş, harika bir test

    sümeyye bence harika bir testti

    AHMET ABİ ÇOK GÜZEL BİR SİTE YENİLER İÇİN TAVSİYE EDİYORUM

    stera güzel bir test sadece biraz daha test olsaymış daha güzel olurdu

    BURAK KARABULUT ÇOK İYİ TESTLER HEP BURDAN ÇALIŞIYORUM VEDE HEP YÜKSEK ALIYORUM BURADAN ÇALIŞINCA DEVAM ETSİNNN

    melodi harika tek kelimeyle

    abdurrahman iyi güzel herkese tavsiye.

    Anonim çok güzel bir site çok yardımcı oluyor

    bahar bence çok güzel

    halktan biri site güzel beğendim

    Lara sınavdan 100 aldım. teşekkürler sanal okulumuz.

    KAHRAMANMARAŞ çok başarılı bir test sonucum mükemmel

    bilinmiyor çok güzel sorular bence sınav sorularımıza yakın, beğendim

    bedir mükemmel herkes inşallah 100 alır.

    Anonim Çok güzel bir site yarın matematik sınavım var inşallah 100 alırım.

    arda harika site inş 100 alırım

    halime GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL

    zilan çokk güzell bir test

    iddalı biri bence gayet çok ama çok güzel sorular okadar çok işime yaradıkı hazırlayanın ellerine saglık teşekkür ederim

    Elif çok güzel bir site hazırlayanın ellerine sağlık :)

    Anonim Sınavı Olan Herkese Allah Yardım Etsin ...

    google kullanıcısı çok güzel quiz için çalışıyorum çok sevdim hep bunu kullanıyorum

    sekoÇok faydalı ben denedim sizde deneyin

    hasan çok güzel bir site 3. sınıftan beri çözüyorum

    derya deniz çok güzel bir testti herkese öneririm

    şevval gerçekten güzel hem çözümlü genellikle proje ödevi için kullanıyorum

    Öğrenci ÖHGO Bu testiniz çok güzel. Hele bide akşam çözerken daha güzel oluyor. Başarılar Sanal Okulumuz.

    yezda çok iyi bir test bunu çok beğendim.

    KARDELEN çok güzel bir site herkese öneririm :)

    Öykü Çok kullanışlı bir test olmuş ben sanal okulumuz sitesini çok seviyorum herkese öneriyorum .

    matematik uzmanı test efsaneydi emeği geçenlerin ellerine sağlık

    beril balahan çok güzel testler

    bilmem çok güzel bir site yarın sınav var inş 100 alırım.

    BTS ARMY çok güzel bir site her çeşit sorudan var

    DARTAR inşallah 100 alırım yarın sınavım site çok güzel ellerinize sağlık

    sayısalcı Çok güzel sorular vardı zorluk seviyesi biraz daha arttırılmalı diye düşünüyorum emeği geçen herkese teşekkürler.

    suphi bu siteyi çok beğendim ellerinize sağlık

    öykü sınavlara bu sayfadan çalışıyorum teşekkür ederim

    şevval sanal okulumuz sayfası çok güzel hep buradan çözüyorum harika bir site teşekürler sanal okulumuz

    uğur ellerinize sağlık

    muhammed çok ama çok teşekkür ederim çok güzel bir site elinize emeğinize sağlık

    uzay güzel bir site gerçekten

    BURAK KARABULUTteşekkürler bu sitede emeği geçenlere hep buradan çalışıyorummm sağ olun

    havin çok güzel sorular çok beğendimmm

    Sude Çok güzel sorular çok beğendim :)

    yezda çok güzel bir test

    Anonim mükkemmel ötesi bir test bayılıyorum bu teste yaaa

    Osman Herkesin Ellerine sağlık çok güzel bir site herkese tavsiye ederim

    eylül testler çok güzel

    sevdalının biri bayıldım sınava hazırlıkk için muhteşem

    MATEMATİK DAHİSİ GAYET GÜZEL BİR SİTE BAYILDIM :):)

    emin harikadan öte bu siteye bayılıyorum

    anonim cidden güzeldi teşekkürler

    BURAK KARABULUT BU SİTE ÇOK İYİ VE GÜZEL HEP BU SİTEDEN TEST ÇÖZÜYORUM VE SINAVLARDAN YÜKSEK ALIYORUM TEŞEKKÜRLER.

    melek çok güzel harika ....

    matematik seven harika bir site tavsiyeler buraya SANALOKULUMUZ.COM

    marslı gayet güzel proje ödevim için kullanıyorum çok teşekkürler

    çalışkan biri Harika bir site gerçekten. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

    Hakkı Teşekkür ederim SANAL OKULUMUZ

    Lara bu site gerçekten çok güzel hazırlayanın ellerine sağlık

    ANONİM ÇOK GÜZEL BİR SİTE HERKESE TAVSİYE EDERİM SINAVLARDAN HEP 100 ALIYORUM HERKESE TAVSİYE EDERİM.

    Anonim emeğinize sağlık gerçekten çok faydalı herkese tavsiye ederim bir anne olarak

    aymina bu site çok güzel sınavdan 100 aldım çok teşekkür ediyor ve herkese tavsiye ediyorum

    melek nur harika sınavdan yüksek bekliyorum ama bu site harika teşekkürler yapanın ellerine sağlık

    çalışkan çocuk çok güzel yarın sınavım var inşallah 100 alırım

    Anonim ÇOK GÜZEL VE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AÇIKLAYICI

    Ayşe sorular çok kaliteli yayımda ve yapımda emeği geçenlere saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum

    anonim çok güzel bir site yarın sınavım var umarım yüksek alırım

    yorum çok güzel bir test tavsiye ederim

    saka çok güzel bir site yarın matematik sınavım var inşallah 100 alırım

    Orhan 06 çok güzel inşallah sınavdan 100 alırım.

    yorum çok güzel bir site yarın yazılım var inşallah yüksek alırım herkese bu arada başarılar :)

    ebru yarın yazılım var çok güzel bir testti çok beğendim inşallah iyi bir not alırım

    arya ben bu sınavı çok sevdim denemenizi tavsiye ederim

    eda nur çoban bence çok güzel tavsiye ederim...

    Zeynep çok güzel bir test bence çözmelisiniz.

    bahar gerçekten çok güzel hazırlayana çok teşekkür ediyorum :-)

    yorumcu bu siteyi ilk defa keşfettim ve çok sevdim

    berkin bakar gerçekten çok güzel ellerinize sağlık

    gözde harika bir site bayıldım sınavlarda çok yardımcı olacak inşallah

    Yusuf harika bir site ödevlerime çok yardımcı oldu

    Deneme sınavı olan öğrenci bu testi çözen arkadaşlara sınavlarında 100 almalarını diliyorum

    TARIK MÜKEMMEL BİR SİTE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

    Ayşe gerçekten çok güzel hazırlanmış. Emeğinize sağlık.

    nida ya harika bir site matematik sınavı testini buradan çözüyorum inşallah güzel not alırım :)

    Sıla Devrim Torun Bu site mükemmel ötesi çünkü hem sınava çalışılıyor ayrıca matematikten 100 soru ödevim vardı bu testler sayesinde 100 soruyu yapabileceğim. Bayıldım . Olay bir site müthiş ve muhteşem.

    nevzat arkadaşlar bu site çok öğretici size de tavsiye ederim

    irem sena çok beğendim bu test sayesinde matematikten 100 aldım. bunu yapanın ellerine sağlık çok teşekkür ediyorum.

    ben Bu site harika çok güzel soruları var ve konuları harika anlatıyor.

    la bu testi yapanların ve hazırlayanların ellerine sağlık...

    harika harika olmuş sizin sayenizde sınavlardan yüksek not alıyorum. teşekkür ederim.

    şerife ceylan sitenizi çok beğeniyorum ellerinize sağlık çok güzel bir site olmuş

    sizi sevdim Mükemmel bir site hep buradan test çözüyorum, harika...

    Merve çok güzel bir site. içinde her şey var. inşallah sınavları da böyle yapabilirim. çok teşekkürler.

    can süper olmuş herkesin denemesini tavsiye ederim sınavda 100 aldım

    Fatoş çok güzel bu sayfayı çok beğendim artık hep buradan test çözücem ve çalışacağım :)

    her şey var beğenerek yaptım inşallah yarınki sınavdan iyi alırım

    Anonim Çok güzel hazırlamışsınız. Ellerinizle sağlık.

    nur ben çok beğendim sizin sayenizde başardım çok teşekkür ederim hazırlayanın eline koluna sağlık.

    kumsal çok güzel bir site teşekkürler çok yardımcı oldu.

    sıla güneş çok yardımcı oldu sınavdan 100 aldım ve bursluluğu kazandım

    Begüm HERKESE TAVSİYE EDERİM. GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL

    Anonim Gayet güzel hazırlanmış. Sınavlara girmeden önce genellikle buradan çözüyorum.

    Sude Çok güzel site herkese tavsiye ederim. okula hazırlanmak için çalışıyorum her şeyi daha iyi kavradım.

    Umut can Çok teşekkür ederim matematikten 100 aldım çok teşekkürler.

    Yine ben Çok güzel bir site İngilizceyi bile buradan çalışıyoruz

    resul çok güzel bir site girmenizi tavsiye ederim

    Merhaba Süper olmuş sağ olun İNŞALLAH projeden yüksek not alırım.

    Sebahattin Keser Böyle detaylı ve güzel anlattığınız için teşekkürler.

    selim Çok iyi bir site bence bu site sayesinde matematik proje ödevini başladım ve bu site sayesinde inşallah notum yükselir

    EMRE Bu site muhteşem herkese tavsiye ediyorum.

    umutcan çok güzel site kim yaptıysa Allah razı olsun sınavım çok güzel geçti

    esra aydın çok güzel bir site çok beğendim ellerinize sağlık.

    ben... çok güzel yapmışsınız elinize sağlık teşekkür ederim.

    zeynep çok güzel bir site herkese tavsiye ederim

    esra çok güzel bir site herkese tavsiye eder hazırlayana da teşekkür ederim

    Emre Yarın sınavım var ve güzel geçeceğine inanıyorum

    güzel çok güzel hazırlayanın ellerine sağlık

    Ahmet Kaliteli soruları var sınavdan önce çalışmak için iyi bir site.

    İbrahim Aslan gerçekten güzel bir site perşembe günü sınavım var inşallah güzel geçer :)

    Saliha gül teşekkürler gerçekten güzel bir site sınavımda yardımcı oldu. ALLAH razı olsun.:)

    melike sevinç bence sınava hazırlık için mükemmel bir site sevdim admine çok teşekkürler

    sınavlar :( Çok güzel bir site tüm sınavlarıma buradan çalışıyorum. Yarın da matematik sınavı var İnşallah güzel bir not alırım :) Herkese bu siteyi tavsiye ediyorum...

    Anonim hep buradan ders çalışırım. inşallah sınavdan yüksek alırım

    hayat güzel bir site yarın sınavım var ve yardımcı oldu

    aleyna çok güzel bir site kurandan Allah razı olsun herkese tavsiye ediyorum

    elif pazartesi günü sınavım var ve bu site bana sınavıma çalışmam konusunda çok yardımcı oluyor. kurumunda emeği geçen herkese teşekkür ederim sağ olun

    tuvana gerçekten bu site bir harika bayıldım herkese tavsiye ederim.

    Kaan Çobanoğlu Bence çok başarılı artık hep buradan çözeceğim çok teşekkür ederim

    sudenaz bu siteyi çok sevdim çok yardımcı oluyor

    ömer memişoğlu bu siteyi çok beğendim yazılıya çalışmak için güzel bir site

    blue zeynep bence çok iyi bir site bundan sonra bu siteden çözeceğim

    Tuana Bende hep bu siteden çalışıyordum geçen hafta. Çok yararı olmuştu İnşallah bu sene de yardımcı olur

    esra :) Pazartesi günü sınavım vardı çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim

    elif ortasaç bu sitedeki sorular geçen sene sınavlarıma çok katkıda bulundu bence bu site sayesinde bu sene de bomba gibi olacağım

    kullanıcı23 çok yardımcı oldunuz bu siteyi çok seviyorum hep buradan çalışıyorum sağ olun...

    halil çok güzel olmuş yarın sınavım var sağ olun var olun

    şevin tan güzel bir site yarını sınavım var inşallah 100 alırım

    seher fatma teşekkürler bu siteyi açtığınız için bunun sayesinde sınavdan yüksek alıyorum

    sinem bence bizler göre çok faydalı bir site. soruların çözümlerinin nasıl yapıldığını da görüyoruz kuranlar için teşekkür ederim

    sultan Çok güzel olmuş. Yazılıma yardımcı oldu. Çok teşekkür ederim. Sağ olun

    aybora32 yarın yazılım var inşallah bu testle 100 alırım.testiniz için teşekkür ederim.

    eser her hafta deneme sınavı oluyor yardımcı oluyor

    emirhan süper bir site sürekli buradan çalışıyorum :)

    alemdar çok güzel bir site bu siteyi açtığınız için teşekkürler bu site sayesinde sınavlardan yüksek alıyorum

    Kedi Bence gerçekten iyi bir site ve çok da iyi sorular soruyorlar.

    Serkan Doğan Bu Site çok iyi artık buradan Çalışacağım Bize verdiniz katkılardan dolayı teşekkür ederiz

    elçin çok güzel bir site herkese tavsiye ederim :)ve ayrıca emeği geçen herkese teşekkürler

    pelin Çok güzel bir site hep buradan çalışıyorum.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Bu site sayesinde daha öncede bir sürü güzel not almıştım herkese tekrar teşekkür ederim :)

    cimbom matematik dersim zaten pekiyiydi şimdi daha iyi oldu

    onur bu site çok güzel çok katkısı oluyor teşekkür ederiz

    mükemmel çok beğeniyorum ve internette ne zaman soru çözecek olsam buradan çözüyorum

    esin çok güzel ve eğlenceli testler bundan sonra hep buradan çözeceğim

    ElfNur Çok güzeldi eminim ki bir katkısı olur bütün soruları çok beğendim

    zülal gerçekten çok güzel ve yararlı bir site öneriyorum

    Gürkan Çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık onlar sayesinde matematik test çözüyorum

    sergen birlik test çok güzeldi herkese tavsiye ederim

    sahratan3347 ben çok beğendim çok katkısı oldu

    MÜBERRA SORULAR GAYET GÜZELDİ SİZİN SAYENİZDE MATEMATİK DERSİMDE İLERLEDİM ALLAH RAZI OLSUN

    Cansu kaya site sayesinde sınavdan 100 aldım.

    damla sorular çok güzel sayenizde matematikte çok geliştim teşekkürler... Herkes çözmeli bu testleri faydalı...

    ayaz gayet güzel teşekkürler sayenizde matematik dersim daha çok gelişti

    feyza Çok güzel bir site hazırlamışsınız.Her öğrencinin bu siteden çalışmasını öneririm. Teog sınavı içinde iyi bir başlangıç olur.Bu siteyi hazırlayan ve hazırlarken emeği geçen herkese teşekkür ederim.

    iyii site bu Arkadalar güzel site tavsiye ederim çok yardımcı oldu teşekkürler

    dersimiz matematik Sınavdan 94 aldım bu site sayesinde bu siteyi iyi ki yapmışsınız yapandan Allah razı olsun

    kdr Çok güzel bir site bu siteyi kurandan Allah razı olsun inşallah iyi bir not alırım

    dedikoducu kız harika bir site herkese tavsiye ederim bunun sayesinde 100 alacağıma inanıyorum

    yani ben ben beğendim ayrıca matematik testi olduğu için açıklama yapmanız çok iyi olmuş umarım yazılıda yararını görürüm...

    melis çok güzel bir site tavsiye ederim bu siteyi yaptığınız içinde tşkler

    onurcan kasımoğlu sizin sayenizde daha iyi anlıyorum böyle bir site yaptığınız için teşekkürler

    enes bu siteyi yaptığınız için sağ olun dersimi iyi anlıyorum

    hümeyra çok teşekkür ederim böyle bir site yaptığınız için sayenizde dersleri çok iyi anlıyorum sağ olun

    maNga BÖYLE BİR SİTE YAPTIĞINIZ İÇİN GERÇEKTEN ÇOK TŞK EDERİZ.SAYENİZDE ZOR KONULARI DAHA KOLAY BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜYORUM

    umut teşekkür ederim matematik sınavına hazırlandım

    TŞK BÖYLE BİR SİTE YAPTIĞINIZ İÇİN GERÇEKTEN ÇOK TŞK EDERİZ.SAYENİZDE ZOR KONULARI DAHA KOLAY BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜYORUM

    dilara soruları hazırlayanların ellerine sağlık. inşallah sınavdan yüksek not alırız da 1. dönemi takdirle bitiririz.

    fibro bence güzel bir site herkese de açık kullanmalarını tavsiye ederim

    ÖĞRENCİ BENCE SÜPER BU SİTE ŞİMDİDEN BAYA GELİŞTİRDİM MATEMATİĞİ VE ÜSTELİKTE YANLIŞIMIZI DA GÖSTERİYOR HERKESİN BU SİTEYİ YAPMASINI ÖNERİRİM.

    Betül çok güzel bir site emeği geçen herkese teşekkürler çok işime yaradı inşallah sınava hazırlananların hepsi 5 alır. Herkese başarılar...

    matematikçi bence güzel bir sayfa her keze tavsiye ederim ve hatta ediyorum yapamadığın soru varsa da anlatıyor böyle bir siteye emek veren ve emeği geçen herkese thanks

    matematikk matematiği çok seviyorum inşallah iyi alırım hazırlayan herkese teşekkürler...

    seni seviyorum harika bir site sorular tam yazılı soruları sınavda tek beş benim oda 99 üzerinden bu sitede emeği geçen herkesin emeğine sağlık

    çağrı çağatay çok güzel olmuş sınavda inşallah başarılı olurum(hazırlayanların ellerine sağlık)

    miraytalha Bu siteyi çok seviyorum. Yazılılarımı ve bazı ödevlerimi buradan yapıyorum. Bu site için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...:)

    nur gözlüm matematikten çok iyi test ben çok iyi yaptım genelde matematiğim iyidir sınavda 98 aldım size tavsiye ederim7. sınıflara

    ömer faruk işbilir çok güzel hazırlamışlar inşallah cuma günkü yazılıda çok yüksek puan alırım

    yiğit gerçekten çok iyi bir site herkese tavsiye ediyorum çok teşekkürler

    İSİMSİZ İLK GİRDİĞİMDE PARALI SANMIŞTIM bu kadar güzel olunca ama ücretsiz olduğunu öğrenince acayip mutlu oldum ellerinize sağlık

    es.216 bence çok güzel çözümleriyle beraber olması harika olmuş

    çağla vallahi çok güzel bir site bayıldım.Hem matematiğim düşüktü hem de fen im.Bu site sayesinde ikisini de yükselttim.

    melisa ipek bu sorular harika beyin merkezi gibi ayrıca çok güzel ve harika sorular var bundan sonra buradan çalışırım inşallah yüksek puan alırım

    ftmnr çok güzel sorular var ellerinize sağlık. fen testinde çözdüğüm sorulardan sınavda çıktı inşallah bunlarda çıkar :D

    fatih çok güzel hazırlamışlar inşallah yarınki sınavda iyi bir not alırım

    duru durmaz bu siteye bayılıyorum soruları çok güzel hazırlıyorlar test kitabına bile bakmıyorum, bu site sayesinde sınavdan 100 aldım :D

    sümeyye bence harika bir sayfa çünkü yanlış yapsak bile bize çözümlü gösteriyor bayıldım.

    melis sorular süper sınavdan kesin yüz alacağım size de sınavda başarılar arkadaşlar :D

    atakan kaliteli sorular hepside hep buradan çözüyorum sınavda başarılı oluruz inşallah

    kaan Çok güzel olmuş elinize sağlık sınavımda yardımcı oldu ...

    Selina Gerçekten çok güzel bir site sınavlar için hep buradan çalışıyorum, emeğinize sağlık.

    enes bu soruları hazırlayanların ellerine sağlık sınavdan iyi bir not alırız inşallah

    Halil Demir Bayılıyorum bu siteye süper sorular var hepsini defterime not alıp tekrar tekrar göz gezdiriyorum ve bu beni sınıfın en çalışkan öğrencisi yapıyor :D

    rabia arslan bence gayet güzel bir site herkese tavsiye ederim hele şu çözümünü gösterme bayıldım ve sınavdan 100 aldım yani 5

    baba beğenerek yaptım inşallah sınavdan iyi alırız arkadaşlar hepinize bol başarılar.

    ece bu siteye bayılıyorum çünkü yanlış yaptığımızda bize çözümlü olarak gösteriyor

    mete büyükkapucu çok güzel ve eğitici bir site çok beğenerek test çözüyorum

    merve alır soruları çok beğendim sınav da çıkacak sorular resmen çok güzel :)

    furkan kahveci sınava girmeden önce testi çalıştım ve benim için güzel oldu teşekkür ederim

    Osman Altun Çok sağ olun anlamadığım konuları anladım en iyisi sizsiniz :) Herkese tavsiye buradan çalışabilirsiniz.

    meryem sena çok güzel bir site. inşallah matematik dersinde başarılı olurum. hazırlayanlara çok teşekkür ediyorum

    malik1967 arkadaşlar boş zamanınızda buradan test çözün ben her zaman çözüyorum site tavsiye ediyorum ;)

    özge atasoy bence çok güzel bir site konuyu şimdi daha iyi kavradım.çok teşekkürler

    Abdulkadir her zaman bu siteden test çözüyorum böyle eğlenceli testler hazırladığınız için teşekkürler

    ayşenur çok güzel yaa ve gerçekten başarılı bir site inşallah bende öyle başarılı olurum matematik konusunda

    ELÇİN çok güzel bir site bu siteye bayılıyorum sınavlarda da yardımcı oluyor

    ecem Çok teşekkürler konuyu iyice pekiştirdim bundan sonra hep buradan çalışıcam

    melda çok güzel bir site sınavlardan önce mutlaka buraya bakılmalı

    esma harika sizi tebrik ederim çok güzel sorular var ve yarın quizim var bu sorularla konu daha da aklıma girdi zaten siz benim en sevdiğim test sitesisiniz sizlere bu sorular konu anlatımları için teşekkür ederim

    minikkus bence çok başarılı testleriniz var hep buradan test çözüyorum ve sınavlarıma buradan çalışıyorum

    Yazı kaynağı : www.sanalokulumuz.com

    7. Sınıf Tam Sayılarla Çarpma ve Bölme İşlemi Testi

    Tam Sayılarda Çarpma İşlemi Konu Testi, 7.Sınıf Test Çöz

    Tam Sayılarda Çarpma İşlemi Konu Testi, 7.Sınıf Test Çöz

    7.Sınıf tam sayılarda çarpma işlemi konu testi, 7.sınıf müfredatına uygun olarak hazırlanmıştır, 11 sorudan oluşmaktadır. Tavsiye ettiğimiz çözüm süresi 22 dakikadır. Başarılar dileriz.[mathjax]

    7.Sınıf Tam Sayılarda Çarpma İşlemi Konu Testi Çöz

    1) 1 . 2 . 3 . 4 . 5 işleminin sonucu kaça eşittir?
    A) 15     B) 80
    C) 100   D) 120

    2) (-7) . 12 işleminin sonucu kaçtır?
    A) -94   B) -5
    C) 19    D) 94

    3) (-1) . (-1) . (-1) . (-1) . (-1) işleminin sonucu kaça eşittir?
    A) -5   B) -1
    C) 1    D) 5

    4) (-8) . (+3) . (-1) işleminin sonucu kaça eşittir?
    A) -24   B) -6
    C) 24    D) 32

    5) Aynı yaşta olan 7 arkadaşın her birinin yaşı 25 olduğuna göre, bu topluluktakilerin yaşları toplamı kaçtır?
    A) 7     B) 25
    C) 32   D) 175

    6) (-10) . (-2) . (-6) . (-7) işleminin sonucu kaçtır?
    A) -840   B) -25
    C) 25      D) 840

    7) (-5) . (+4) . 0 işleminin sonucu kaça eşittir?
    A) -20   B) -1
    C) 0      D) +20

    8) (-3) . a = +12 olduğuna göre a sayısı kaçtır?
    A) -9    B) -4
    C) +4   D) +9

    9) 8 tane -5 in toplamı kaça eşittir?
    A) -40    B) 3
    C) 13     D) 40

    10) Tam sayılarda çarpma işleminin etkisiz elemanı ile yutan elemanının toplamı kaça eşittir?
    A) 0   B) 1
    C) 2   D) 3

    11) Bir tam sayı ile o tam sayının çarpma işlemine göre tersini çarptığımızda her zaman kaç buluruz?
    A) 1   B) -1   C) $$frac12$$   D) $$-frac12$$ 

    Cevap Anahtarı için tıklayın…

    Yazı kaynağı : www.matematikdefterim.net

    Tam Sayılarda Çarpma İşlemi - Matematik Test Soru Anlatımları

    Tam Sayılarda Çarpma İşlemi - Matematik Test Soru Anlatımları

    Soru 1Tam Sayılarda Çarpma ve Bölme İşlemi 7.Sınıf Çözümlü Test Soruları
    Sayma pulları ile modellenen işlemin matematik cümlesi aşağıdakilerden hangisidir? 

    A) 2 . (+3) 
    B) 2 . (−3) 
    C) 3 . (+2) 
    D) 3 . (−2)
    Sayı pulları 2'şer gruplandırılmıştır.
    Her grupta 2 tane -1 pulu bulunmaktadır.
    Yani her grup -2 sayı pulu içeriyor.
    Dolayısı ile 3 tane -2 pulunu matematiksel olarak;
    3 . (-2) şeklinde ifade ederiz.
    Doğru cevap D

    Soru 2
    [(−24) ÷ 3 ] ÷ (−4) işleminin sonucu nedir? 

    A) −2      B) 0      C) 2      D) 4
    İlk önce parantez içindeki bölme işlemini yaparız.
    Negatif bir sayıyı, pozitif bir sayıya bölersek sonuç negatif olur.
    [(−24) ÷ 3 ] ÷ (−4) 
    (-8) ÷ (−4)
    İki negatif tam sayının bölüm sonucu pozitif bir tam sayıdır.
    (-8) ÷ (−4) = +2 
    Doğru cevap C

    Soru 3
    Sayı doğrusunda, −4 ile 3 arasında olan tam sayıların çarpımı kaçtır? 

    A) −12      B) 0      C) 12      D) 144
    −4 ile 3 arasında;
    -2, -1, 0, 1, 2 tam sayıları bulunur.
    Bu sayıları birbiri ile çarptığımızda sıfır (0) tam sayıyı yutan eleman olduğu için sonucumuz sıfır olacaktır.
    (-2) . (-1) . 0 . 1 . 2 = 0
    Doğru cevap B

    Soru 4Tam Sayılarda Çarpma ve Bölme İşlemi 7.Sınıf Çözümlü Test Soruları
    İkisi pozitif, biri negatif olan üç tane tam sayının çarpımı için aşağıdakilerden hangisi doğrudur? 

    A) Negatif tam sayıdır. 
    B) Pozitif tam sayıdır. 
    D) Sıfırdır. 
    D) Sıfırdan büyüktür.
    İki pozitif tam sayının çarpımı yine bir pozitif tam sayıdır.
    Bulduğumuz pozitif sonucu negatif bir tam sayı ile çarparsak sonucumuz negatif bir tam sayı olur.
    Doğru cevap A

    Soru 5
    A) −15      B) 0      C) 1      D) TanımsızPozitif veya negatif herhangi bir tam sayının sıfıra (0) bölümü tanımsızdır.
    Doğru cevap D

    Soru 6
    (−18) . (−3) ÷ (−6) işleminin sonucunu nedir? 

    A) −9      B) −3      C) 0      D) 9
    İşleme soldaki çarpma işlemini yaparak başlayalım.
    = (−18) . (−3) ÷ (−6)
    = (+54) ÷ (−6) 
    = -9
    Doğru cevap A

    Soru 7Tam Sayılarda Çarpma ve Bölme İşlemi 7.Sınıf Çözümlü Test Soruları
    Sıfırdan farklı bir tam sayının, toplama işlemine göre tersine bölümü kaçtır? 

    A) −2      B) −1      C) 0      D) 1
    Pozitif veya negatif herhangi bir sayı seçerek işlem yapabiliriz.
    Sayımız -5 olsun.
    -5 tam sayısının toplama işlemine göre tersi +5 tir.
    -5 tam sayısı +5 e bölünecek olursa;
    (-5) ÷ (+5) = -1 olur.
    Bu soruda istediğiniz tam sayıyı seçebilirsiniz.
    Doğru cevap B

    Soru 8
    (− 24) ÷ (−3) . (−2) ifadesinin değeri kaçtır? 

    A) −24      B) −18      C) −16      D) +16
    İlk önce soldaki bölme işlemini yaparız;
    = (− 24) ÷ (−3) . (−2)
    = (+8) . (−2)
    = -16
    Doğru cevap C

    Soru 9
    I. (−3). (−6) = (+ 18) 
    II. (+7). (−3) = (−21)
    III. (−4). (+5) = (+20)
    IV. (− 3) . (− 11) = (− 33) 
    Yukarıda verilen işlemlerden kaç tanesi doğrudur? 

    A) 1      B) 2      C) 3      D) 4
    I. (−3). (−6) = (+ 18) (Doğru)
    II. (+7). (−3) = (−21) (Doğru)
    III. (−4). (+5) = (+20) (Yanlış. -20 olmalıydı.)
    IV. (− 3) . (− 11) = (− 33) (Yanlış. +33 olmalıydı.)
    Doğru cevap B

    Soru 10Tam Sayılarda Çarpma ve Bölme İşlemi 7.Sınıf Çözümlü Test Soruları
    a = −4 için, (−5) . a ÷ (−2) ifadesinin değeri kaçtır? 

    A) −10      B) 0      C) 10      D) 20
    Verilen ifadede a yerine "-4" yazarak işlemlerimizi yapalım.Doğru cevap A

    Yazı kaynağı : sites.google.com

    Yorumların yanıtı sitenin aşağı kısmında

    Ali : bilmiyorum, keşke arkadaşlar yorumlarda yanıt versinler.

    Yazının devamını okumak istermisiniz?
    Yorum yap